Menu
Καλάθι Αγορών

Φυτικά Έλαια

Brand: Herbal Wave
Έλαιο ΑβοκάντοINCI Name: Persea Gratissima (Avocado) OilΜέθοδος παραγωγής: ψυχρή έκθλιψη του καρπού.Χρώμα: Ανοιχτό κίτρινο.Αρωματική Περιγραφή: Το έλαιο αβοκάντο έχει πολύ ελαφρύ άρωμα αβοκάντο.Κοινές και καλλυντικές δράσεις:  Είναι από τα πιο πλούσια φυτικά έλαια. Περιέχει σε υψηλά ποσοστά βιτ..
3.70€
Χωρίς ΦΠΑ:2.98€
Brand: Herbal Wave
ΑμυγδαλέλαιοINCI Name: Prunus Amygdalus Dulcis OilΜέθοδος παραγωγής: ΈκθλιψηΠροέρχεται από: Τον καρπό του φυτού.Χρώμα: Άχρωμο έως υποκίτρινο.Αρωματική Περιγραφή: χαρακτηριστική, πολύ ήπια με νότες γλυκού αμυγδάλου και φουντουκιού.Απορρόφηση: Αφήνει λιπώδη κατάλοιπα στο δέρμα. Για βελτίωση της α..
3.50€
Χωρίς ΦΠΑ:2.82€
Brand: Herbal Wave
INCI Name: Cocos Nucifera OilΜέθοδος παραγωγής: Ψυχρή έκθλιψηΠροέρχεται από: Τους Καρπούς Καρύδας.Χρώμα: Το Έλαιο Καρύδας είναι διαυγές όταν είναι υγρό, λευκό όταν είναι στερεό (συνθήκες δωματίου).Αρωματική Περιγραφή: Το Έλαιο Καρύδας έχει πολύ ελαφρύ άρωμα καρύδας, αλλά γενικά θεωρεί..
3.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2.42€
Brand: Herbal Wave
INCI Name: macadamia ternifolia seed oilΜέθοδος παραγωγής: ψυχρή έκθλιψη.Προέρχεται από: τους καρπούς του φυτού.Χρώμα: κίτρινο ελαφρώς πράσινο.Αρωματική Περιγραφή: γλυκιά και ευχάριστη, με νότες ξηρών καρπών.Κοινές και καλλυντικές δράσεις: Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και πα..
3.50€
Χωρίς ΦΠΑ:2.82€
Brand: Herbal Wave
Έλαιο Τζοτζόμπα (jojoba oil) INCI Name: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed OilΜέθοδος παραγωγής: ψυχρή έκθλιψη.Προέρχεται από: Από τον σπόρο του Φυτού.Χρώμα: Υποκίτρινο .Αρωματική Περιγραφή: Έχει μια πολύ γλυκιά και ευχάριστη οσμή ξηρών καρπών.Κοινές και καλλυντικές δράσεις: Το έλαιο τζοτζόμπα ..
6.90€
Χωρίς ΦΠΑ:5.57€
Brand: Herbal Wave
ΚαστορέλαιοINCI Name: Ricinus CommunisΜέθοδος παραγωγής: Ψυχρή έκθλιψηΠροέρχεται από: τους καρπούς του φυτού.Περιγραφή: άχρωμο έως υποκίτρινο παχύρευστο έλαιο.Αρωματική Περιγραφή: πολύ ήπια σχεδόν ανεπαίσθητη οσμήΑπορρόφηση: Πολύ χαμηλήΚοινές και καλλυντικές χρήσεις: Το Καστορέλαιο είναι ένα έλαιο τ..
3.50€
Χωρίς ΦΠΑ:2.82€
Brand: Herbal Wave
ΣΤΑΦΥΛΕΛΑΙΟINCI Name: Vitis vinifera seed oilΜέθοδος παραγωγής: Ψυχρή έκθλιψηΠροέρχεται από: Κουκούτσια σταφυλιούΧρώμα: Ανοιχτό κίτρινοΚοινές και καλλυντικές χρήσεις: Το έλαιο σταφυλιού είναι πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ, δομικό στοιχείο της μεμβράνης των κυττάρων, οπότε αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ..
3.50€
Χωρίς ΦΠΑ:2.82€
Brand: Herbal Wave
ΦοινικέλαιοINCI Name: Elais Guineensis (Palm) OilΜέθοδος παραγωγής: Ψυχρή ΈκθλιψηΠροέρχεται από: τον καρπό του δέντρου Elais GuineensisΕμφάνιση: Λευκό έως υποκίτρινο στερεό ή ρευστό ανάλογα με τη θερμοκρασίαΑρωματική Περιγραφή: ανεπαίσθητηΚοινές χρήσεις: Περιέχει λιπαρά οξέα, όπως ελαϊκό, μυριστικό,..
4.00€
Χωρίς ΦΠΑ:3.23€
Brand: Herbal Wave
INCI Name: Argania spinosa seed oilΜέθοδος παραγωγής: Ψυχρή έκθλιψηΠροέρχεται από: Τους καρπούς του ομώνυμου δέντρουΧρώμα: Υποκίτρινο έως κίτρινοΑρωματική Περιγραφή: Γλυκό και ευχάριστο άρωμα, με ξηρές νότεςΚοινές χρήσεις και καλλυντικές χρήσεις: Το έλαιο Αργκάν περιέχει τα ακόρεστα λιπαρά..
10.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.07€
Brand: Herbal Wave
INCI Name: Triticum vulgare(wheat)germ oilΜέθοδος παραγωγής: ψυχρή έκθλιψη.Προέρχεται από: Από τον σπόρο του Φυτού.Χρώμα: Κίτρινο καφέ.Αρωματική Περιγραφή: Έχει μια πολύ γλυκιά και ευχάριστη μυρωδιά δημητριακών.Κοινές και καλλυντικές δράσεις: Το σιτέλαιο είναι γνωστό ως το λάδι βάσης με τη μεγαλύτερ..
5.10€
Χωρίς ΦΠΑ:4.11€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)
Χρήση Cookies
Στη herbalwave.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τη χρήση. Θέλω να μάθω περισσότερα...