Menu
Καλάθι Αγορών

Νέα Προϊόντα

Brand: Herbal Wave
Έλαιο ΑβοκάντοINCI Name: Persea Gratissima (Avocado) OilΜέθοδος παραγωγής: ψυχρή έκθλιψη του καρπού.Χρώμα: Ανοιχτό κίτρινο.Αρωματική Περιγραφή: Το έλαιο αβοκάντο έχει πολύ ελαφρύ άρωμα αβοκάντο.Κοινές και καλλυντικές δράσεις:  Είναι από τα πιο πλούσια φυτικά έλαια. Περιέχει σε υψηλά ποσοστά βιτ..
3.70€
Χωρίς ΦΠΑ:2.98€
Brand: Herbal Wave
Ο Ενεργός Άνθρακας προέρχεται από την θέρμανση σε ελεγχόμενο περιβάλλον και σε κενό αέρα του άνθρακα, ο οποίος αφού κατόπιν υποστεί τη διαδικασία πλύσης και ξήρανσης, αλέθεται και προκύπτει μια καθαρή, πορώδης σκόνη.Ο Ενεργός Άνθρακας χρησιμοποιείται ευρέως ως μια τοπική θεραπεία δέρματος και κατ'επ..
4.00€
Χωρίς ΦΠΑ:3.23€
Brand: Herbal Wave
OLIVEM 1000INCI: Cetearyl olivate, Sorbitant OlivateΟ Olivem 1000 είναι ένας μη ιονικός αυτο-γαλακτωματοποιητής προερχόμενος  από την ελιά, που χρησιμοποιείται για παρασκευή γαλακτωμάτων "λάδι σε νερό" (o/w). Αποτελείται από μια σύνθεση λιπαρών οξέων, και έχει την ικανότητα να σχηματίζει δο..
6.50€
Χωρίς ΦΠΑ:5.24€
Brand: Herbal Wave
Phytocream 2000INCI Name: Potassium Palmitoyl (and) Hydrolyzed Wheat Protein (and) Glyceryl Stearate (and) Cetearyl Alcohol. Το Phytocream 2000 είναι ένας λιποπρωτεϊκός γαλακτωματοποιητής μη ιονικός - ανιονικός, από πρωτεΐνες σιταριού και κοκοφοίνικα,  που  χρησιμοποιείται γι..
5.20€
Χωρίς ΦΠΑ:4.19€
Brand: Herbal Wave
PolawaxINCI Name: Cetearyl alcohol, peg 20 stearateΟ Polawax είναι ένας αποτελεσματικός μη ιονικός γαλακτωματοποιητής κατάλληλος για την παρασκευή γαλακτωμάτων ελαίου σε νερό (ο/w), φυτικής προέλευσης . Λόγω της ευελιξίας του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων πε..
3.50€
Χωρίς ΦΠΑ:2.82€
Brand: Herbal Wave
Αιθέριο Έλαιο Tea TreeINCI Name: Melaleuca AlternifoliaΜέθοδος παραγωγής: Απόσταξη με υδρατμούς.Προέρχεται από: Τα φύλλα και τα κλαδιά του φυτού.Κοινές και καλλυντικές δράσεις: Το αιθέριο έλαιο Tea Tree είναι άριστο αντιμικροβιακό, αντιμυκητιασικό, επουλωτικό, αντισηπτικό, αντιφλεγμονώδες. Αντι..
4.00€
Χωρίς ΦΠΑ:3.23€
Brand: Herbal Wave
Αιθέριο έλαιο ΆρκευθοςINCI Name: Juniperus Communis OilΜέθοδος παραγωγής: Απόσταξη με υδρατμούςΠροέρχεται από: Τον  καρπό του δέντρουΚοινές και καλλυντικές δράσεις:  Ο Άρκευθος ή Άγριο Κυπαρίσσι, προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Juniperus Communis.  Το αιθέριο έλαιο του Άρ..
7.50€
Χωρίς ΦΠΑ:6.05€
Brand: Herbal Wave
Αιθέριο Έλαιο ΒασιλικόςINCI Name: Ocimum basilicumΜέθοδος παραγωγής: Απόσταξη με υδρατμούς.Προέρχεται από: Τα φύλλα του φυτού.Κοινές και καλλυντικές δράσεις: Το αιθέριο έλαιο του Βασιλικού είναι εξαιρετικά αναζωογονητικό και λειτουργεί κατά της σωματικής κόπωσης. Προσφέρει πνευματική διαύγεια κ..
3.50€
Χωρίς ΦΠΑ:2.82€
Brand: Herbal Wave
Αιθέριο Έλαιο ΓαρύφαλλοINCI Name: Eugenia Caryophyllata Μέθοδος παραγωγής: Απόσταξη με υδρατμούςΠροέρχεται από: Tα μπουμπούκια και τα φύλλα του φυτούΚοινές και καλλυντικές δράσεις: Η Ευγενόλη που αποτελεί ένα από τα κύρια συστατικά του γαρύφαλλου και κατ' επέκταση του αιθεριου ελαίου γαρύφαλλου..
3.00€
Χωρίς ΦΠΑ:2.42€
Brand: Herbal Wave
Αιθέριο Έλαιο ΓεράνιINCI Name: Pelargonium GraveolensΜέθοδος παραγωγής: Απόσταξη με υδρατμούς.Προέρχεται από: Φύλλα , κοτσάνια και άνθη.Κοινές και καλλυντικές δράσεις: Το αιθέριο έλαιο Γεράνι γνωστό ως το φυτό της Αφροδίτης και συμβολίζει τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό. Επαναφέρει τη συ..
5.00€
Χωρίς ΦΠΑ:4.03€
Brand: Herbal Wave
Αιθέριο έλαιο GrapefruitINCI Name: Citrus Paradisi Peel Oil Μέθοδος παραγωγής: Απόσταξη με υδρατμούςΠροέρχεται από: Τον  φλοιό καρπών του δέντρουΚοινές και καλλυντικές δράσεις:  Το αιθέριο έλαιο  γκρέϊπφρουτ είναι λεπτόρρευστο και έχει ένα δροσερό, γλυκό, κιτρώδες άρωμα. Αναζωογο..
3.50€
Χωρίς ΦΠΑ:2.82€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 124 (11 Σελ.)
Χρήση Cookies
Στη herbalwave.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τη χρήση. Θέλω να μάθω περισσότερα...